Limburgia in Emmen weergeven op een representatieve manier. Het ‘visitiekaartje’ op Google Maps en Google Street View. Binnen de foto kun je (automatisch) draaien, zoomen en kiezen voor groot scherm. En vergeet niet via een klik op de pijl een kijkje in de zaak te nemen. Het is een bezoek waard 🙂

Presenteer je bedrijf

Hoe wil je dat je bedrijf op de foto komt? Bijvoorbeeld op Google Maps en Google Street View, wat vaak het eerste contact is met jouw klanten! Net zoals jezelf op de foto wilt toch? Goed verzorgd, naar de kapper geweest, nagels netjes en een beetje make-up. Niet te overdreven, want het moet op de foto natuurlijk overkomen.

Staat jouw pand mooi opgemaakt op Google, net zoals je dat zelf zou willen?


Wanneer een klant jouw bedrijf op Google Maps zoekt, dan komt er een 360 graden foto in beeld die jouw pand aan de buitenzijde weergeeft op Google Street View. Maar helaas weet je niet wanneer het Google wagentje langskomt om jouw pand te fotograferen. En in sommige gevallen is het zelfs niet duidelijk vanaf welke kant jouw pand in beeld komt.

Gelukkig kun je het ook zelf laten doen. Als Google Street View Trusted Photografer kan ik jouw bedrijf snel en mooi fotograferen en plaatsen. Je hebt dan alles zelf in de hand qua styling, aankleding, timing en licht.

Dit is wat Google laat zien op Street View van een winkelpand in Emmen. Jammer, want kan ook anders.


Limburgia Emmen 

De prachtige zaak Limburgia Emmen – Café Fleur aan de Statenweg in Emmen heeft wel nagedacht over haar presentatie op Google. Ook hier liet Google een foto van de verkeerde plek zien, namelijk de parkeerplaats aan de achterzijde op ruime afstand. Nu ziet het er uit zoals de foto hieronder! Scroll en zoom gerust door de foto om alle details te bekijken.

Ik wil meer weten over Google Street View